11:00

Hallsberg/pålsboda/sköllersta

Referat: Gideonsbergs IF F04 - Hallsberg/pålsboda/sköllersta

8-1(6-1)

Lite osäkra var vi inför matchen då vi nu i röd serie möter tjejer som är 2-4 år äldre än oss själva. Men instruktioner om att hålla bollen på marken och vara nogranna med passningarna gör att vi efter en jämn inledning kan dra ifrån vid ställningen 1-1.

6-1 i paus och vi försöker köra på efter game plan. Vi faller dock in i att försöka hitta avgörande långa passningar lite för ofta under stora delar av andra halvlek och det är inte förrän vi börjar spela efter backen igen och inkludera mittfältet det skapas riktiga farligheter igen.

Våra motståndare krigar bra hela matchen och vi får verkligen utmana för att göra mål. Många fina kombinationer även idag och två fina hörnmål gör att segern känns logisk.

Tack till Ilona och Elsa som hjälpte till från F17.